Dit jaar valt het evenement Van Gogh Leeft in Etten deels samen met de Havenfeesten op Leur. Beide organisaties hebben de handen ineengeslagen en gaan over en weer naar elkaar verwijzen.

De Stichting Vincent van Gogh Etten-Leur organiseert dit jaar een wedstrijd met als thema: ‘Vincent, brug van Etten naar Leur’. Iedereen kan hier vrij een invulling aan geven. Van Gogh Leeft is een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door de Stichting Vincent van Gogh Etten-Leur. De Havenfeesten (dit jaar met als thema ‘Een brug terug’) is een organisatie van de Stichting Adriaan van Bergen. Zowel de kunstenaar Vincent van Gogh als Adriaan van Bergen (bekend van ‘de list met het turfschip’) waren inwoner van onze gemeente. Zowel Van Gogh Leeft als de Havenfeesten beginnen met Pinksteren, 3 t/m 5 juni. De Havenfeesten duren tot en met maandag Tweede Pinksterdag en Van Gogh Leeft gaat nog een weekje langer door (t/m 11 juni).

Dit jaar houden we voor het eerst een wedstrijd. Doe ook mee!

De 20 beste, mooiste, leukste of origineelste werken worden geëxposeerd in de prachtige Van Gogh Kerk!

De wedstrijd
– Iedereen kan deelnemen; de wedstrijd staat open voor alle leeftijden
– Maximaal 1 kunstwerk per persoon in de vorm van schilderen, tekenen of foto binnen het thema
– Maximale afmetingen per werk 1m x 1m
– 20 werken worden beloond met een expositie in de Van Gogh Kerk
– Er is een jury- en een publieksprijs
– Alle werken zijn verzekerd
– Werken inleveren voor 1 mei, voorzien van naam, adres, woonplaats, e-mail en telefoonnummer
– Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Denise Huybregts, denise79@hotmail.nl
– Alle werken dienen weer opgehaald te worden op 14, 15 of 16 juni tussen 13.30 en 16.30 uur op het adres Markt 4 in Etten-Leur

Wij hopen op een grote deelname!

Meer informatie over Van Gogh Leeft volgt.