Gedurende zes maanden worden reproducties van werken van Vincent van Gogh op schildersezels tentoongesteld in het winkelgebied van ondernemersvereniging Molenmarkt (Oude Bredaseweg, Bisschopsmolenstraat en Markt). Er zullen drie prijsvraag acties worden gehouden in periodes van twee maanden. De acties gaan door tot eind november 2015.

De eerste prijsvraag-actie ging van start op 25 juni 2015. De termijn voor deelname is verlengd tot en met de koopzondag van 26 juli 2015!

In vijftien winkels en bedrijven in het gebied van MolenMarkt (Markt-Oude Bredaseweg-Bisschopsmolenstraat) worden 20 reproducties van Van Gogh tentoongesteld. Deelname is deze keer speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar!
Op het deelnameformulier staan acht vragen die betrekking hebben op de schilderijen. Zoals bijvoorbeeld waar het schilderij met de stoel van Vincent staat? De kinderen kunnen het goede antwoord op het deelnameformulier omcirkelen. Vader en moeder, opa en oma, broertje en zusje mogen hierbij helpen. De deelnemers aan deze actie staan op het formulier vermeldt in een aanbevolen wandelroute.

Kijk hier voor het aangepaste en meest actuele Deelname formulier 1e Van Gogh Etalage Actie. De deelnameformulieren die zijn neergelegd bij de deelnemende bedrijven kunnen nog gewoon worden gebruikt. Echter het is goed om te weten dat de formulieren tot en met dinsdag 29 juli kunnen worden ingeleverd.

2e actie
De 2e Etalage-actie start op 10 augustus en eindigt op 27 september.

3e actie
De 3e Van-Gogh-Etalage-actie staat ingepland voor 12 oktober tot en met 29 november 2015.

Op de websites www.janutenhoute.nl en www.vangoghkerk.nl worden de prijzen bekendgemaakt die er zijn te winnen bij de diverse acties, evenals de eerste prijswinnaars. De eerste prijs van de 1e Etalage-actie zijn twee gratis entreekaartjes voor het spoorwegmuseum in Utrecht, inclusief de treinreis.

Deelnemers Van Gogh Etalage Actie, Ondernemersvereniging Molenmarkt:
Café Restaurant Marktzicht, Markt 50
Hotel-Restaurant Het Witte Paard, Oude Bredaseweg 15
Roda’s Copy & Office, Oude Bredaseweg 36b
Kinderkleding ’t Pashuiske, Bisschopsmolenstraat 57
Mireille Coutures, Bisschopsmolenstraat 84
Optiek Govaert, Bisschopsmolenstraat 75
Kapsalon Dekkers, Bisschopsmolenstraat 87
Mobiliteit & Comfort, Bisschopsmolenstraat 91
Fietsspecialist Van der Veeken, Bisschopsmolenstraat 104
Lunchroom ’t Ogenblikske, Bisschopsmolenstraat 24a
Natuurwinkel Etten-Leur, Bisschopsmolenstraat 10
H&I Mode, Bisschopsmolenstraat 4
Ticket-Tourist Office & Van Gogh Shop Etten-Leur, Markt 4
Het Markthuys ‘wonen anno nu’, Markt 41
Heemkundig Streekmuseum Jan uten Houte, Markt 59

Begin augustus worden de reproducties verwisseld /vernieuwd, hetzelfde is voor begin oktober ingepland. Dat betekent dat gedurende een periode van zes maanden drie verschillende reproducties in de winkels worden tentoongesteld en dat er drie keer een prijsvraag hierover wordt georganiseerd (in juni/juli; september en november). De prijzen voor de drie prijsvragen zijn door de deelnemende bedrijven beschikbaar gesteld.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...

Facebook

Twitter