Vincent van Gogh Arrangementen - Etten-Leur - Fletcher Hotels-w950

Overnacht in een Fletcher Hotel in Etten-Leur, Den Bosch of Oisterwijk en ontdek en herbeleef met het 3-daags Van Gogh arrangement de wereld van Vincent van Gogh!Overnacht in een Fletcher Hotel in Etten-Leur, Den Bosch of Oisterwijk en ontdek en herbeleef met het 3-daags Van Gogh arrangement de wereld van Vincent van Gogh!

Ga terug naar de jonge jaren van de kunstschilder in het van Gogh Huis in Zundert, of breng een bezoek aan verschillende locaties die door Van Gogh zijn geschetst of geschilderd in Van Gogh Village. TIP: Ook kunt u een bezoek brengen aan de Van Gogh Kerk in Etten-Leur, waar Van Gogh zijn eerste ateliertje inrichtte en waar hij zich voor het eerst liet registreren als kunstschilder. De Van Gogh Kerk is prachtig! Geniet met dit arrangement dus optimaal van één van de grootste schilders uit de 19e eeuw.

Inhoud arrangement:

• 2 x overnachting
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangen diner op de dag van aankomst
  • 1 x ticket Van Gogh Kerk in Etten-Leur
  • 1 x ticket Van GoghHuis in Zundert
  • 1 x ticket Van GoghVillage in Nuenen

Het luxe 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Trivium in Etten-Leur is net buiten het stadscentrum gelegen en heeft een gezellige bar, verfijnd restaurant en ruime kamers en suites.

• Uitgebreid Wellness Center
  • Sfeervol à la carte restaurant
  • Gezellige brasserie
  • Ruime kamers en suites