Theo Ruikes is onlangs als vrijwilliger toegetreden tot het bestuur van de stichting Vincent van Gogh Etten-Leur.

Theo stelt zich graag kort aan u voor. ‘Ik ben werkzaam als manager in de zorg. Mijn uitgangspunt is dat ieder mens, ondanks zijn/haar beperking, een talent heeft en dat we dat moeten stimuleren en ontwikkelen. Hoe kunnen we er voor zorgen dat iedereen een goed leven krijgt en deelneemt aan de samenleving. De link tussen zorg en cultuur is voor mij al jaren geleden ontstaan toen ik contact kreeg met De Cultuurkantine in Breda. Samen hebben we voor clienten tal van mooie projecten opgezet, waardoor talenten zichtbaar werden. Hoe zou het gegaan zijn als in de tijd van Vincent een dergelijk project had bestaan.

Naast de algemene bestuurstaken heb ik een specifieke verantwoordelijkheid voor het vrijwilligersbeleid. Vrijwilligers zijn
de kern en de kracht van onze organisatie. Ik ga mij er sterk voor maken dat vrijwilligers hun werk goed kunnen doen.’

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...

Facebook

Twitter