Brengt u een bezoek aan de Van Gogh Kerk in Etten-Leur? Wij helpen u graag bij het plannen van uw bezoek zodat u niets mist! Op deze pagina treft u informatie aan over onze locatie & routebeschrijving, openingstijden, tarieven en meer. Heeft u een vraag? Neem beslist even contact met ons op. Wij helpen u graag verder en verwelkomen u met plezier in Etten-Leur!

Vincent van Gogh Kerk in Etten-Leur - Kerk met Beelden

Adres & Route

Het startpunt van de Vincent van Gogh Experience in Etten-Leur is de Vincent van Gogh Tourist Informatie Office.

Vincent van Gogh Tourist Office
4875 CE Etten-Leur (town centre)

Vincent van Gogh Foundation Etten-Leur
4870 AC Etten-Leur
T +31 (0)6 – 22115501

Tarieven & Tickets

Tickets voor de Van Gogh Kerk zijn verkrijgbaar bij de Vincent van Gogh Tourist Office aan de Markt 4 in Etten-Leur, direct naast de Van Gogh Kerk.

Vincent van Gogh Informatiecentrum - Markt 4 Etten-Leur
  • Volwassenen: € 4,00 pp
  • Groepen (> 10 personen): € 3,00 pp
  • Jongeren (13-17 jaar): € 3,00 pp
  • 65+ / CJP: € 3,00 pp
  • Combiticket Van Gogh Kerk en de film ‘Een Zaaier in Etten’ (vanaf 15 personen): € 9,00 (tijdig reserveren)
  • Kinderen t/m 12 jaar (onder begeleiding): gratis

Wandelingen & Arrangementen

Wilt u het verhaal “Vincent van Gogh en Etten-Leur” helemaal compleet krijgen en een aantal bijzondere plekjes bezoeken, dan wordt uiteraard een wandeling met gids door het centrum aanbevolen. De wandelingen met gids duren, inclusief het bezoek aan het informatiecentrum en het bekijken van de film, ongeveer 1,5 uur. Ook bieden we diverse arrangementen aan in samenwerking met partners in de regio. Bekijk het complete overzicht van arrangementen.

• restaurant-de-zwaan_etten-leur_michelin-ster_4
    Culinair Van Gogh Arrangement *Restaurant De Zwaan