Realisering van de Van Gogh Kerk is mogelijk gemaakt dankzij de steun van een aantal subsidiënten, sponsoren en partners. Onderaan deze pagina treft u een overzicht van de partijen die wij zeer erkentelijk zijn voor hun steun. Wilt u ook een steentje bijdragen? Graag! De Van Gogh Kerk is niet alleen een mooie culturele bestemming, de locatie levert ook een bijdrage aan de dynamiek van het Centrum en Etten-Leur in z’n algemeenheid. Samen sterk, is ook bij ons het motto. Samen voor een mooi en vitaal Etten-Leur.

PARTNERS, SPONSOREN & VRIENDEN

VAN GOGH KERK ETTEN-LEUR

Dank aan onze Vrienden, Sponsoren & Partners!

Nieuwe Nobelaer
KOEPEL
De Santspuy

Target Standbouw
Roda’s Copy & Service
Vormtaal
Bed & Breakfast Monument076

Imkerij Den Hill
Van GoghHuis Zundert
Volkstuinvereniging Etten-Leur
Het Witte Paard

Museum Jan Uten Houte
Wereldhave
Winkelcentrum Etten-Leur

VRIENDENCLUB

DE CLUB VAN GOGHIANEN

Sinds kort zijn we een Vriendenclub gestart: De Club Van Goghianen. Zowel particulieren als bedrijven bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen. Particulieren kunnen lid worden voor elke vrijwillige bijdrage vanaf 25 euro p.p. per jaar. Bedrijven doen al mee vanaf 250 euro per jaar. Als tegenprestatie krijgen particulieren een Vriendenpas die recht geeft op vrije toegang tot de Van Gogh Kerk en uitnodigingen voor de openingen van onze wisselexposities en overige activiteiten. Voor bedrijven bieden wij sponsorpakketten op maat. Neem hiervoor contact op met Pierre van Damme.

Voor Particulieren

• Lid/Vriend worden is voor particulieren mogelijk vanaf 25 euro p.p. per jaar. Daarmee wordt de Van Gogh Kerk ondersteund. In die zin dat we vervangende investeringen kunnen doen ter instandhouding van onze permanente expositie in de kerk. Vrienden ontvangen onze nieuwsbrief en een persoonlijke pas die het hele jaar door recht geeft op gratis onbeperkt toegang van de Vriend tot de vaste expositie in de kerk en de wisselexposities die door ons georganiseerd gaan worden. Tevens een vermelding op onze site (indien gewenst).
  • Een gezinspas is ook mogelijk, vanaf 50 euro per gezin per jaar. Meerdere personen binnen het gezin kunnen, op vertoon van legitimatie, gebruikmaken van bovengenoemde zaken.

Voor bedrijven

Vanaf 250 euro per jaar voor bedrijven (uiteraard ook mogelijk voor particulieren):
-Onbeperkt persoonlijke toegang tot de kerk
-Op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en activiteiten via de nieuwsbrief
-Persoonlijke uitnodiging voor wisselexposities, lezingen of concerten van onze stichting in de kerk
-Voorrang bij intekening op het jaarlijkse Monumentale Van Gogh Diner in de kerk (jaarlijks voorzien in september vanaf 2017)
-Korting op concerten die door externen gehouden worden in de kerk
-Korting op uw bedrijfsbijeenkomst in de kerk (bijvoorbeeld borrel, lezing, seminar), aangevuld met een kort Van Gogh-verhaal door een van onze gidsen
-Vermelding op website en social media (indien gewenst)

Schenkingen zijn altijd welkom.

Zaken die wij nog willen realiseren:
-Investeringen ten behoeve van de beklimmingen van de kerktoren.
-aanschaf warmteblazer.
-Realisatie Virtual Reality verhaal / aanschaf Samsung Gear
-Beplanting in de Binnentuin rond het standbeeld van Van Gogh
-Een muurschildering
-Een plaquette bij de entree van de kerk
-Een plaquette op de plek van de voormalige pastorie (woonhuis van de familie Van Gogh) in de Van Gogh Tuin (bij standbeeld Vincent van Gogh)

Daarnaast is ook alle steun welkom wat betreft ons jaarlijkse evenement Van Gogh Leeft, dit jaar van 28 mei-5 juni. Dit evenement richten wij grotendeels in met ca. 100 leerlingen van ambo-school Munnikenheide College.

Goed om te weten:

De Stichting Vincent van Gogh is door de Belastingdienst aangewezen als culturele ANBI (Algemeen nut beogende instellingen). ANBI’s kunnen gebruik maken van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken, giften en energiebelasting.
Doet u een gift aan onze stichting dan heeft u een extra aftrekmogelijkheid.

Stichting Vincent van Gogh Etten-Leur
RISN nummer 816.13.550
IBAN No. NL33RABO0174891237
BTW No. 81161350

Contactgegevens:
Postadres: Postbus 122 4870 AC Etten-Leur
Bezoekadres: Markt 4 4875 CE Etten-Leur
p.vandamme@ziggo.nl

Hartelijk dank voor uw bijdrage!