JUMBO-Actie: Spek de Kas

Vanaf woensdag 15 maart start Jumbo Etten-Leur een actie waarmee de stichtingen en verenigingen in Etten-Leur een financiële ondersteuning kunnen ontvangen. Dit gebeurt met de ‘Spek de Kas-actie, waarvoor Jumbo Etten-Leur een totaalbedrag van € 20.000,- beschikbaar stelt.

Tijdens deze ‘Spek de Kas van je Club’ actie ontvangen klanten voor elke € 10,- aan boodschappen een waardepunt. Deze waardepunt kunnen ze in de winkel doneren aan de deelnemende stichting of vereniging van hun keuze. Ook Stichting Vincent van Gogh Etten-Leur is deelnemer. De stichting draait volledig op vrijwilligers. Zij runnen onder andere het ticket- en tourist office | Van Gogh Shop aan de Markt nummer 4 of zijn gastheer/gastvrouw in de Van Gogh Kerk, waar naast een vaste tentoonstelling over de relatie tussen Vincent van Gogh en Etten-Leur, regelmatig wisselexposities zijn, concerten en lezingen. Recent heeft de stichting ook een aantal prachtige ansichtkaarten van Etten-Leur gemaakt (te koop op Markt 4) en op dit moment wordt er een handige stadswandeling met plattegrond gemaakt. De stichting hoopt hiermee een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan een aantrekkelijk Etten-Leur, voor inwoners EN bezoekers.

Ondernemers van Meerendonk en Bertens ‘Wij vinden het erg leuk om deze actie te organiseren. Hiermee willen wij ons steentje bijdragen aan wensen van de stichtingen en verenigingen hier in Etten-Leur. Iedere vereniging kan de bijdrage gebruiken voor hun eigen wens, wat wij als voorbeeld hebben horen voorbijkomen zijn bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe fietsenrekken of het opknappen van de kantine.’

Tot en met dinsdag 18 april 2017 kunnen klanten zoveel mogelijk punten voor de vereniging van hun keuze bij elkaar sparen. Aan het eind van de actie wordt het bedrag van € 20.000,- naar rato verdeeld over alle gedoneerde waardepunten en uitgekeerd aan de deelnemende organisaties, waaronder dus ook Stichting Vincent van Gogh Etten-Leur.

Wij hopen op uw steun, zodat we mooie dingen kunnen blijven doen voor Etten-Leur!

Stichting Vincent van Gogh Etten-Leur

JUMBO Etten-Leur is te vinden aan de Geerkade & Kerkwerve