Sint-Hubertusgilde Etten-Leur - Expositie Van Gogh Kerk

Van donderdag 9 t/m zondag 12 juli is het Sint-Hubertusgilde uit Leur te gast in de Van Gogh Kerk in Etten met een bijzondere expositie. Deze gildetentoonstelling gaat over het gildewezen in het algemeen en over die van het Sint-Hubertusgilde in het bijzonder. De expositie is speciaal bedoeld voor leerlingen van basisscholen, maar uiteraard is iedereen van harte welkom. De tentoonstelling bestaat uit bijzondere bezittingen, zoals gildezilver, vaandels, vendels, trommels, kledij, enz., beschikbaar gesteld door gilden uit West-Brabant. Ook is er een videopresentatie en speciale uitleg door de aanwezige gildebroeders van het Sint-Hubertusgilde. De tentoonstelling kan worden gezien als een opwarmertje voor 13 september. Dan organiseert het Gilde Sint-Hubertus een grote Kringgildedag, waarop 35 gilden aanwezig zullen zijn.

Sint-Hubertusgilde Etten-Leur - Expositie Van Gogh Kerk

De tentoonstelling in de Van Gogh Kerk is gratis toegankelijk, maar een vrijwillige bijdrage wordt altijd op prijs gesteld. Gedurende de openingstijden is de permanente Van Gogh tentoonstelling, iets aangepast, gewoon toegankelijk, maar zonder aanwezige gids. Wenst u een gids voor een rondwandeling, dan kan deze aangevraagd worden via onze contactpagina.

De openingstijden zijn op donderdag 9 juli en vrijdag 10 juli van 12.00 uur tot 16.00 uur. Op zaterdag 11 juli en zondag 12 juli van 13.00 tot 17.00 uur.

In verband met de opbouw van de expositie is de Van Gogh Kerk woensdagmiddag gesloten. Van Gogh Shop en Ticket & Tourist Office op markt 4 zijn normaal geopend.