FodipresIn november vond de Fodipres fototentoonstelling plaats in de Van Gogh Kerk. Dit is een jaarlijkse expositie van verschillende fotografen, zonder vastomlijnd thema. Het gaat bij foto’s om het beeld, maar het beeld wordt versterkt door de manier van exposeren. Naast het ‘vrije’ werk heeft Fodipres aan haar leden gevraagd om locaties in Etten-Leur te fotograferen.

Vincent Van Gogh inspireert. Zijn kleurenpracht en interpretatie van de werkelijkheid maken zijn schilderijen onvergetelijk en laten bij veel mensen een diepe indruk na. Dat is exact wat Fodipres nastreeft met haar beelden.

Het afgelopen jaar varieerden de foto’s van natuur, portretten tot foto’s van bloemen die heel surrealistisch werden weergegeven. Elke foto had wel iets speciaals, waardoor de werkelijkheid net iets anders wordt weer gegeven. Het zet je in ieder geval aan het denken en dat het inderdaad inspireert, is gebleken uit het commentaar wat de bezoekers hebben gegeven op de expositie.

Een greep uit de fotografen: Nancy Damen, Diana Verdaasdonk , Jacqueline Ermens, Mirjam Delrue, Jac Broeren, Marian Engel, Iwan Heeffer en Els de Kruijf.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...

Facebook

Twitter