Exposities & Activiteiten op diverse locaties in Etten-Leur Centrum

Van Gogh Leeft!

Etten-Leur gaat met het evenement Van Gogh Leeft haar beroemdste oud-inwoner weer eens extra in het zonnetje zetten. Van 28 mei tot en met 5 juni zijn er diverse activiteiten in het centrum met Vincent van Gogh als grote inspirator.

Van Gogh Kerk
Hoofdlocatie is uiteraard de Van Gogh Kerk. Hier vloeien drie exposities op een bijzondere manier samen: de vaste tentoonstelling over Van Goghs verblijf en inspiratie in Etten, beelden van kunstenares Ien Sluyters (‘Vincent’s Revival’) en ‘Vincent Vincent Vincent, 3 generaties Van Gogh’. Dit laatste project betreft een samenwerking met het Princenhaags Museum. De officiële opening (voor genodigden) is op vrijdag 27 mei om 16.00 uur. De publieksstart is op 28 mei vanaf 10.00 uur.

Overige locaties zijn:
Binnentuin (bij de bios)
Lambertuskerk
Museum Jan uten Houte
Nieuwe Nobelaer (3,4,5 juni)
Vijver Munnikenheide College
Atelier Rondom Vormen (5 juni)

Ga snel voor het volledige programma, alle tijden en activiteiten naar onze themapagina Van Gogh Leeft 2016