I.s.m. mozaïekatelier Rondomvormen bieden we een leuke workshop en cursus aan: Van Gogh in keramiek. Doe mee!

WORKSHOP
Wil je jezelf ook eens creatief uitleven met Vincent van Gogh als inspiratiebron? Dan is de Mozaiek Workshop Van Gogh in Keramiek een aanrader!

Maak in 4 uur tijd je eigen mini mozaïek op doek! Het kleurenpallet van de tegeltjes van Emaux de Briare leent zich uitstekend voor het latere werk van Van Gogh en met de eenvoudig te hanteren glaskniptang, zijn deze zo gemakkelijk en precies te bewerken zodat je er als het ware, mee kan schilderen.Laat je inspireren door Vincent van Gogh! Wat zet jij op het doek?

Prijs:
€ 35,= p/p* alles inbegrepen, ook de innerlijke mens én voucher Arrangement Van Gogh Kerk! (Let op: geen mogelijkheid tot pinnen in het atelier, maar er is een pinautomaat op 1 min. lopen.)
De prijs is inclusief een voucher voor de Van Gogh Kerk: een bezoek aan de kerk (loop rond door deze authentieke erfgoedlocatie, bekijk de film Een Zaaier in Etten in de Petit Cinema, ontvang de kleurrijke brochure Van Gogh Brabant en: een tegoedbon voor een gratis koffie of thee bij de horeca in het centrum.

Niet aarzelen dus en snel aanmelden! Bij deelname van meer dan 4 personen ontvang je korting. Bel 076-7851451 / 06-39687346 of mail naar info@rondomvormen.nl

CURSUS

Voor wie: Iedereen die zich specifieker met de mozaiekkunst bezig wil houden, geïnspireerd op het werk van Vincent van Gogh.
Inhoud: 10 bijeenkomsten waarin gedurende 2 uur gewerkt wordt aan een eigen 2D mozaïektableau vervaardigd met het keramische Emaux de Briare, op een ondergrond van ca. 30 bij 30 cm.
In de cursus maak je een mozaïektableau met de schilderijen van Van Gogh als vertrekpunt. Je treedt in zijn voetsporen, aandacht wordt geschonken aan zijn leven als kunstenaar, zijn kleur-, compositie- en vormgebruik, maar bovenal ga je “schilderen” met keramiek.
Wanneer: Wekelijks vanaf 6 oktober 2015, op dinsdagmiddag (13:00-15:00 en van 15:30-17:30), dinsdagavond en donderdagavond (19:30-21:30). Bij voldoende aanmelding (minimaal 5 per dagdeel). Kun je een keer niet, dan kun je (indien plaats) inhalen tijdens een andere groepstijd, óf op donderdagmiddag tijdens de Open Atelier uren.
Prijs: € 150,00 Inclusief:
Mdf ondergrond, gebruik gereedschap, oefenmateriaal, tegeltjes, persoonlijke begeleiding, sjablonen, literatuur, samen invoegen, koffie/thee/fris en iets erbij. Het eindresultaat kan desgewenst als groep worden geëxposeerd. Prijs is tevens incl. een Van Gogh Kerk voucher. Deze geeft recht op: een bezoek aan de kerk (loop rond door deze authentieke erfgoedlocatie, bekijk de film Een Zaaier in Etten in de Petit Cinema en ontvang de kleurrijke brochure Van Gogh Brabant en: een tegoedbon voor een gratis koffie of thee bij de horeca in het centrum.

De eerste cursusbijeenkomst wordt gebruikt om kennis te maken met elkaar. Je krijgt een eerste instructie over het materiaal en de basistechnieken van het mozaieken. Er wordt gekeken naar het werk van Van Gogh en je doet ideeën op voor het te maken werkstuk.
Gaandeweg de cursus wordt de speciale techniek uitgediept en leer je wat je nodig hebt om je tableau te voltooien. Maximaal 8 deelnemers per groep om de werkruimte en de kwaliteit van begeleiding te kunnen waarborgen.

Niet aarzelen dus en snel aanmelden! De workshop gaat door bij deelname van 4 personen of meer. Bel 076-7851451 / 06-39687346 of mail naar info@rondomvormen.nl

Kijk ook eens op www.rondomvormen.nl