Museum Jan uten Houte en de Van Gogh Kerk intensiveren hun samenwerking. Er is nu een Combivoucher rond Vincent van Gogh in Etten-Leur!

Mede naar aanleiding van de samenwerking tussen de Stichting Vincent van Gogh Etten-Leur en de Stichting Heemkundig Streekmuseum Jan uten Houte is een combivoucher samengesteld.
Hiermee kan men voordelig een bezoek aan de Van Gogh Kerk en aan het Streekmuseum Jan uten Houte combineren. Niet alleen tijdens dit Van Gogh jaar, maar ook in 2016. Kerk en museum hoeven niet op dezelfde dag te worden bezocht.

De Combivouchers zijn verkrijgbaar bij de Vincent van Gogh Ticket-Tourist Office / Van Gogh Shop aan de Markt 4 en bij het Heemkundig Streekmuseum Jan uten Houte aan de Markt 59 in Etten-Leur. Met de vouchers krijgt men een korting van minimaal 25% op de entreekosten van beide musea.

De vouchers zijn ook een leuk (eindejaars)geschenk of een relatiegeschenk! U levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de instandhouding van het cultureel erfgoed in Etten-Leur. Combivouchers bestellen? Neem contact met ons op.

Meer informatie over het combinatie-ticket